
Το πιο τέλειο μπισκοτογλυκό για...μικρούς και μεγάλους!
Συνταγή: Mερίδες: 9
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά συνταγής:
Για την επικάλυψη:
Εκτέλεση:
1. Σε μπολ χτυπάμε την κρέμα στιγμής με το κρύο γάλα για 2′ με μίξερ χειρός. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο.
2. Αφήνουμε για 5′ να σταθεί η κρέμα στιγμής και προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή. Απαλά αναδιπλώνουμε το μίγμα.
3. Σε τετράγωνο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά πτι μπερ να καλυφθεί όλη η
βάση του ταψιού. Απλώνουμε σε στρώση τη μικρή κρέμα. Καλύπτουμε με μια
στρώση φέτες μπανάνας.
Κάνουμε ακόμα μια στρώση με μπισκότα.
Κάνουμε ακόμα μια στρώση με μπισκότα.
4. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τις υπόλοιπες μπανάνες. Τέλος, καλύπτουμε με μια στρώση πτι μπερ και απλώνουμε όλη την επικάλυψησοκολάτας. Παγώνουμε για 4-5 ώρες ή μια νύχτα.
5.Για την επικάλυψη. Λιώνουμε τη σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί
και αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε την άχνη, το βούτυρο, τη βανίλια,
το γάλα και την πραλίνα. Τα χτυπάμε με μίξερ ώστε να ομογενοποιηθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου